Τα βλέμματα στο “μπλε” χαλί των “Ζωσιμάδων” (pics – video)

0
101

Η πολύ καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων» απασχόλησε την συζήτηση στην εκπομπή “Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ το βράδυ της Κυριακής αλλά και ρεπορτάζ του gazzetta.gr .

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr να έχει μπει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten ωστόσο εκτός από την ομάδα, τις εντυπώσεις κλέβει και το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες”. Τα προηγούμενα χρόνια ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός αντιθέτως ήταν ταλαιπωρημένος, κακός με αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική του ΠΑΣ να ακούγονται πικρόχολα και αρνητικά σχόλια.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 123940021_3663122983709371_8069870454122987800_o.jpg

Ένα από τα στοιχεία που έκαναν τον αγωνιστικό χώρο βαρύ, ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τους χειμερινούς μήνες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με τον πάγο και τις χαμηλές θερμοκρασίες να καθιστούν το γήπεδο άσχημο.

Οι άσχημες κριτικές φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν καθώς τους τελευταίους μήνες το “κλίμα” των σχολίων αρχίζει να αλλάζει, όπως έχει αλλάξει και ο αγωνιστικό χώρος στο Ε.Σ.Ι. “Οι Ζωσιμάδες”. Το επιχείρημα αλλαγής του αγωνιστικού χώρου ενδυναμώνεται από το γεγονός ότι ο Άρης άφησε το «Κλεάνθης Βικελίδης» έστω και από ανάγκη (λόγω έργων) και προτίμησε να ήρθε στα Ιωάννινα να αγωνιστεί στο “μπλέ” χαλί των Ζωσιμάδων. Σε αντίθεση με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” που είδαμε την περασμένη αγωνιστική.

Δείτε τι είπαν στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αθλητική Κυριακή”.

Τέλος, αναμένουμε να δούμε την εικόνα του γηπέδου σε πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Έργο - Διαγράμμιση ταρτάν στίβου Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων Ζωσιμάδες |  Τεχνικές Διαγραμμίσεις