Τάτσης: «Προσέξαμε περισσότερο την άμυνα»

Στην καλή αμυντική τακτική και λιγότερο στον επιθετικό τομέα της ΑΕΛ στάθηκε ο Γιάννης Τάτσης μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο στο «Αλκαζάρ».

Ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως δεν ήταν και το καλύτερο ματς σε ποιότητα και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια, αφού τώρα ήρθε στην ομάδα και δεν έχει προλάβει να δουλέψει, περιμένοντας κάτι καλύτερο στην πορεία.

Αναλυτικά: «Ήταν καλό παιχνίδι, είχε ένταση, δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Προσέξαμε και το αμυντικό κομμάτι και προσπαθήσαμε ότι μπορούσαμε επιθετικά, κάναμε και εμείς και ο Ατρόμητος κάποιες ευκαιρίες.

Τα παιδιά προσπάθησαν, είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και η συνέχεια είναι μπροστά μας. Έκανα τρεις προπονήσεις και δουλέψαμε σε λίγα πράγματα σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθήσαμε να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στον τρόπο άμυνας και στην επίθεση έχουμε κάποιες αυτοματοποιημένες κινήσεις σε αυτόν το σχηματισμό.

Η συνέχεια είναι πάντα δύσκολη σε όποια μοίρα και αν είναι μια ομάδα. Πάντα πρέπει να προσπαθείς για το επόμενο παιχνίδι. Μου άρεσαν τα πρώτα λεπτά που μπήκαμε δυνατά και το επιθετικό pressing».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα