Συνάντηση ΕΟΚ-ΠΣΑΚ για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, συναντήθηκε σήμερα (17/12) με τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, με αντικείμενο την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Δεδομένου ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να αρχίσει η… δράση στα εθνικά πρωταθλήματα, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις επαφές, αρχικά με τη συμμετοχή και των ομάδων της Α2, προκειμένου να κατατεθεί μια κοινή πρόταση στην Πολιτεία για το σκοπό αυτό.

Η σχετική ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αναφέρει:

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2,  ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα