Στο τραπέζι σχέδιο για νέο Κλειστό στα Ιωάννινα!

0
107

Ξανά στο τραπέζι η πρόταση για νέο Κλειστό στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο στο Κάτω Νεοχωρόπουλο!

Η Περιφέρεια Ηπείρου με ανακοίνωσή της ανακοίνωσε πως θα συνεδριάσει δια περιφοράς το Π.Σ. την Παρασκευή, ώστε να εξουσιοδοτηθεί ο Περιφερειάρχης να συμμετάσχει στην πλειοδοσία, αφού πρώτα κατατεθεί εγγυητική επιστολή ως την Δευτέρα που είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Αναλυτικά:

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου «Δια περιφοράς» για την υποβολή προσφοράς για την αγορά ακινήτου

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12 μ. θα γίνει κατεπείγουσα – δια περιφοράς – συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου με το εξής θέμα:

 Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στην πρόσκληση υποβολής προσφοράς της εταιρείας «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρεία, Ειδικός Εκκαθαριστής Ιδρυμάτων», ως ειδικού εκκαθαριστή και για την αγορά ακινήτου της υπό εκκαθάριση εταιρείας «ΑΤΕ leasing Α.Ε.» ήτοι : «Οικόπεδα επί των Ο.Τ. 39, 40 & 41, συνολικής έκτασης, κατόπιν ρυμοτόμησης, 9.347,64 τ.μ. , με υφιστάμενο κτίριο αποθήκης, επιφάνειας κύριων χώρων 3.838,66 τ.μ. , στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, Δήμος Ιωαννιτών», με τιμή πρώτης προσφοράς 414.000 € και εγγύηση συμμετοχής 20.700,00 € και εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας συμμετοχής στην πλειοδοσία μέχρι και την τυχόν ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας, εφόσον πλειοδότης αναδειχθεί η Περιφέρεια Ηπείρου.

 (εισήγηση: Περιφερειακή Παράταξη «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ»)

  • Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω λήξης της προθεσμίας υποβολής εγγυητικής επιστολής, μέχρι τη Δευτέρα 30/11/2020