Στον αέρα το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ

Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στην Μπράγκα, τη βαριά ήττα με 3-0, αλλά και ζητήματα που ανέκυψαν όπως η αλλαγή στην αλλαγή που έγινε ο Μάρκο Λιβάγια. Οι υποχρεώσεις, ωστόσο, δεν σταματούν και ο Γολγοθάς συνεχίζεται.

Η αποστολή διανυκτέρευσε στο Πόρτο και σήμερα στις 13:00 αναχωρεί για την Αθήνα, όπου αναμένεται κατά τις 16:30, σύμφωνα με το sportfm.gr . Το πλάνο προβλέπει πως οι παίκτες θα πάνε κατευθείαν στα Σπάτα, για να υποβληθούν αρχικά σε τεστ κορωνοϊού και εν συνεχεία να προπονηθούν εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Πάντως η αναμέτρηση αυτή είναι στον αέρα. Χθες καταγράφηκαν 23 νέα κρούσματα στον νομό Ιωαννίνων, που είναι σε πορτοκαλί επίπεδο επικινδυνότητας λόγω κορωνοϊού. Αν τα κρούσματα παραμείνουν σε αυτά τα επίπεδα, τότε δεν αποκλείεται ο αγώνας να αναβληθεί. Η απόφαση για την τύχη του αγώνα θα ληφθεί το Σάββατο και εγκαίρως, προκειμένου αν υπάρξει αναβολή να μην ταξιδέψουν καν οι «κιτρινόμαυροι» στην πόλη της Ηπείρου, καθώς με το ενδεχόμενο ενός lockdown στα Ιωάννινα, κανείς δε μπορεί να φεύγει ή να εισέρχεται στο Νομό.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα