Σαμολαδάς: “Πρωτόγνωρες καταστάσεις – Το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει”

0
58

Ο Γενικός διευθυντής της ομάδας των Τρικάλων, Νίκος Σαμολαδάς μίλησε στο του FM 100 για πρωτόγνωρες καταστάσεις: “Είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει. Ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου μας αρέσει η δράση αλλά το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει. Και είναι δύσκολο να ξεκινήσει αφού δεν πιστεύω ότι όλες οι ομάδες μπορούν να τηρήσουν τα πρωτόκολλα”.

Τα Τρίκαλα έχουν ένα επιπλέον πρόβλημα καθώς ο Νομός είναι στο επίπεδο 2 και απαγορεύονται οι προπονήσεις. Έτσι αναζητείται λύση στον γειτονικό Νομό Καρδίτσας που είναι στο επίπεδο 1: “Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Σήμερα δώσαμε αναγκαστικά ρεπό στους παίκτες γιατί δεν έχουμε που να προπονηθούμε. Έτσι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα κάποιες ομάδες θα είναι πιο έτοιμες καθώς θα προπονούνται καθημερινά στα γήπεδα τους και κάποιες άλλες, όπως εμείς, θα ψάχνουμε να βρούμε χώρους προπόνησης εκτός νομού”.

Ο Νίκος Σαμολαδάς θα επισκεφτεί σήμερα το γήπεδο του Προαστίου όπου πιθανότατα θα γίνονται απο εδώ και πέρα οι προπονήσεις των Τρικάλων εν αναμονή των αποφάσεωψν¨.

Πηγή: sporttrikala.gr