Ράσταβατς: «Αξίζαμε να νικήσουμε – Δεχτήκαμε ένα γκολ από μία ευκαιρία που έκανε ο αντίπαλος»

0
69

Ο τεχνικός των Αρκάδων δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε η νίκη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς ασφαλώς ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε στο τέλος τη νίκη κι ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε με δέκα παίκτες.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης είπε μετά τον αγώνα: «Έτσι ακριβώς περίμενα το παιχνίδι. Ήταν δυναμικό. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και ανταπεξήλθαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ από τη μοναδική ευκαιρία που είχε ο αντίπαλος. Είχαμε έναν παίκτη παραπάνω και καταφέραμε να κάνουμε αρκετές ευκαιρίες. Θεωρώ πως αξίζαμε να νικήσουμε.

Τα πάντα εξαρτώνται από τα γκολ. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ από μία ευκαιρία που έκανε ο αντίπαλος και δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα και έδειξαν την ποιότητα τους».

Σ’ ερώτηση για το πώς κρίνει την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο γύρο, ο Ράσταβατς απάντησε: «Αν είχαμε νικήσει και αυτό το παιχνίδι θα ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».