Που θα βλέπουμε Champions, Europa και Conference League και η … μεγάλη επιστροφή

0
123

Απόλυτη… ρελάνς για την Cosmote TV μετά τις τηλεοπτικές… απώλειες των τελευταίων ημερών. Αφού έχασε, για την τριετία 2021-24, και την Bundesliga αλλά και την Primera Division, απάντησε… και με έμφαση.

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr και τον Νίκο Μποζιονέλο, για την τριετία 2021-24 λοιπόν και το Champions League, και το Europa League αλλά και το νεοσύστατο Conference League έκλεισαν στην Cosmote TV! Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, η… μάχη με τη Nova «εκτινάχθηκε» σε τριψήφια ποσά. Αν μη τι άλλο από την Cosmote TV ήθελαν, και πέτυχαν, να κρατήσουν όχι μόνο το… φιλέτο του Champions League αλλά και τις άλλες δύο διοργανώσεις.

Στην Cosmote TV κινήθηκαν με συγκεκριμένη στρατηγική και πέτυχαν τον στόχος τους, προσθέτοντας και το Europa Conference League που, εκ των πραγμάτων, θα έχει αυξημένη εκπροσώπηση από ελληνικές ομάδες: ως και τρεις.

Mega… επιστροφή

Στο παιχνίδι όμως μπήκε και το Mega! Το megaλο κανάλι εξασφάλισε μία μετάδοση την εβδομάδα, αγώνα Champions League, κάθε Τετάρτη. Μένει να αποσαφηνιστεί αν θα είναι η πρώτη επιλογή κάθε Τετάρτης και αν θα μεταδίδεται μόνο από το Mega ή παράλληλα με την Cosmote TV, εκτιμάται (βάσει πληροφοριών) το δεύτερο.