Πάει … μόνιμα στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός ;

0
137

Ως δεδομένη φαίνεται να είναι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, εξαιτίας του προβλήματος που υπάρχει με τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ωστόσο, ίσως να μην είναι… προσωρινή. Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της ΠΑΕ σκέφτονται πολύ σοβαρά να επιστρέψουν μόνιμα στην ιστορική τους έδρα μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου τους γηπέδου στο Βοτανικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr .

Το πλάνο επιστροφής υπάρχει εδώ και καιρό στο μυαλό των Πράσινων και τα προβλήματα που προέκυψαν με το Ολυμπιακό Στάδιο οδήγησαν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στην απόφαση να ανοίξει και πάλι ο “φάκελος – Λεωφόρος”. 

Για την εφετινή σεζόν τα δεδομένα δεν αλλάζουν, καθώς υπάρχει ήδη η σύμβαση με το ΟΑΚΑ και η Λεωφόρος έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα, ωστόσο οι Πράσινοι μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναλύσουν την κατάσταση και θα αποφασίσουν αν το Τριφύλλι θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στο “Απόστολος Νικολαΐδης” – τουλάχιστον – για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.