Μπουχαλάκης: «Να κερδίζουμε και τις αδικίες»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τα Γιάννενα, αφού έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ. Η ομάδα του Πειραιά είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως αυτό το ματς ήταν ένα καλό μάθημα για όλους. «Τα συναισθήματα είναι λίγο ιδιαίτερα. Θέλαμε να κλείσουμε καλά αυτό το πρώτο ξεκίνημα. Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά. Δεχτήκαμε ένα γκολ και στη συνέχεια επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Νομίζω ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας και δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι στην τελική πάσα. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να το δούμε ένα μάθημα για τη συνέχεια. Τώρα έχουμε διακοπή και είναι ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να γυρίσουμε καλά μετά τη διακοπή», ανέφερε ο Μπουχαλάκης και συνέχισε:

«Στα πρώτα 5-10 λεπτά δεν είχαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Στο τέλος είχε ανοίξει το παιχνίδι. Βγήκε με κάποιες προϋποθέσεις ο αντίπαλος, αλλά χωρίς να μας δημιουργήσει προβλήματα».

Για το γεγονός πως στην ομάδα του Πειραιά υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα ο Μπουχαλάκης είπε: «Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Είναι μία ιδιαίτερη χρονιά χωρίς προετοιμασία και δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε με τα νέα παιδιά. Θα βοηθήσει η διακοπή για να βρουν το ρόλο τους τα νέα παιδιά στην ομάδα».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ του είπε: «Το επίπεδο στην ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστικό και όλοι έχουν τις δυνατότητες να παίζουν βασικοί. Ο Κώστας πρέπει είτε ξεκινάει βασικός, είτε όχι να αλλάζει το παιχνίδι. Ξέρουμε ποια είναι η ποιότητα του. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και όλοι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε και στην τελευταία φάση του αγώνα και το ακυρωθέν γκολ του Χασάν για το οποίο έχει ανοίξει πολύ μεγάλη κουβέντα. «Δεν έχω δει την τελευταία φάση, αλλά όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. Έδειχναν κάποιες φωτογραφίες με τη γραμμή που έλεγαν ότι δεν είναι οφσάιντ. Νομίζω ότι ως ομάδα πρέπει να κερδίζουμε και αυτά. Σε κάθε φάση πρέπει να συγκεντρωνόμαστε 150% για να κερδίζουμε και τις αδικίες», είπε ο Μπουχαλάκης.

spot_img

Hot Topics

Related Articles