Μετάθεση στη σέντρα της Super League 2

Μετάθεση μιας εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 31/10-1/11 θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 λόγω της ΕΡΤ, καθώς μέχρι στιγμής δεν τα έχουν βρει οι δύο πλευρές για το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων στο σημερινό (14/10) διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Τέλος, πάει για 7/11 η έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ αλλά λόγω της νέας προσφυγής της Νίκης Βόλου δεν συζητήθηκε περισσότερο το θέμα. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της Λίγκας:

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite. 

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα