Μαρτίνς: «Μας δημιούργησαν πρόβλημα οι παίκτες του ΠΑΣ – Ανέντιμο το VAR, μόλις είδαν τη διαφορά να μεγαλώνει μας σταμάτησαν…»

0
180

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος μετά το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός για τον τρόπο που αντιμετώπισε το VAR τη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Χασάν.

Ο Μαρτίνς είπε στο MEGA για: Το ματς του Ολυμπιακού και τη διαιτησία: Ήταν ένα πολύ δυνατό και γρήγορο παιχνίδι με μία καλή ομάδα. Μας δημιούργησαν πρόβλημα οι παίκτες του ΠΑΣ, προσπάθησαν και μας στέρησαν βαθμούς. Για τη φάση στο τέλος είναι μία ανέντιμη στάση του VAR. Ο διαιτητής ήταν σωστός. Δεν ήταν από τον διαιτητή. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και φοβόμαστε ότι δεν θα είναι τελευταία. Το VAR έδωσε λάθος απόφαση. Δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικαιολογίες. Όποιος δει την εικόνα θα καταλάβει. Να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος στο VAR και ότι μας στέρησαν βαθμούς. Πέρυσι το είδαμε αρκετές φορές. Φέτος είδαν πως η διαφορά μεγαλώνει και έπρεπε να μας σταματήσουν. Μόλις είδαν την  διαφορά μας σταμάτησαν.