Μάντζιος: «Θα είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης» (vid)

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 16.00 Novasports1HD) μίλησε στα κανάλια Novasports ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ακης Μάντζιος.

Ρωτήθηκε για την ενίσχυση της ομάδας και απάντησε ότι… «το ρόστερ είναι καλό, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά. Μέρα με τη μέρα ελπίζω να είμαστε καλύτεροι βάσει των στοιχείων που πρέπει να βελτιωθούμε. Δε θέλω να μιλήσω για  θέσεις όσον αφορά στην ενίσχυση. Συζητάμε με τη διοίκηση και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να καλύψουμε τις θέσεις όπου υπάρχει ανάγκη, ώστε να είμαστε πλήρεις».

Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Σουηδό. «Μίλησα μαζί του και είναι παίκτης της ομάδας. Δεν βρέθηκε σημείο επαφής ως τώρα για να αξιοποιηθεί ή να αποδεσμευτεί. Λογίζεται κανονικά, είναι στο χέρι του να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και μου είπε ότι έχει τη διάθεση για να το κάνει».

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί αναφέρθηκε στην περίπτωση του Εμάνουελ Σάκιτς ο οποίος θα απουσιάσει και σκιαγράφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Δεν υπάρχει εικόνα από τον ΠΑΣ, αλλά είναι δουλειά μας να τη βρούμε και τα παιδιά θα είναι απόλυτα διαβασμένα. Είναι μία νεανική ομάδα, έχουν αλλάξει αρκετοί παίκτες. Χρειάζεται προσοχή, κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Με τέτοιους αντιπάλους τα παιχνίδια τα κάνει δύσκολα μόνο ο Άρης, χωρίς να υποτιμούμε τον ΠΑΣ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί από το ξεκίνημα για να κερδίσουμε. Είναι πάντα απρόβλεπτες οι πρεμιέρες, ειδικά για μία ομάδα που δεν έχει παίξει κανένα ματς. Το άγνωστο σε προβληματίζει», είπε και ρωτήθηκε για το αν είχε επαφή με τους Μίκαελ Ένινγκ, Άγγελο Χαριστέα. «Με τον κ. Ένινγκ δε μιλήσαμε. Με τον Άγγελο Χαριστέα μιλήσαμε μία μέρα, αλλά την επόμενη παραιτήθηκε και δεν είχαμε τη δυνατότητα να τα ξαναπούμε».

Δείτε τις δηλώσεις ΕΔΩ.

spot_img

Hot Topics

Related Articles