Μάντζιος: «Αιφνιδιαστήκαμε, αλλά βγάλαμε αντίδραση – Tο άγχος δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-2»

0
120

Ο Άκης Μάντζιος θα ήθελε διαφορετικό ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη, αλλά κρατάει την αντίδραση που είχε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο μετά το αρχικό 0-2 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε στην κάμερα της Nova: «Νομίζω ότι αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή του παιχνιδιού με τα δύο γκολ του ΠΑΣ και χάσαμε την ψυχραιμία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δουλέψαμε, κάναμε και κάποιες αλλαγές, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ, είχαμε την κατοχή, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά το άγχος δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-2.

Θέλαμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για τη συνέχεια.

Ήταν κινήσεις και ρισκάραμε αναγκαστικά δεν είχαμε άλλες επιλογές λόγω των τραυματισμών κάποιον παικτών. Βγάλαμε αντίδραση αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Έχω εικόνα μετά από τρεις προπονήσεις και το σημερινό παιχνίδι, έχω δει πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιωθούμε, αλλά τα κρατάω για εμένα και το προπονητικό τιμ».