Λεουτσάκος: «Αίτημα για σέντρα στη SL2»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι σε 7-10 ημέρες εμείς θα υποβάλλει αίτημα η Λίγκα για σέντρα στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεουτσάκος μιλώντας στο «Trikala Score», είπε:

«Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα έχουμε σέντρα, ωστόσο, σε 7-10 ημέρες εμείς θα υποβάλλουμε αίτημα για σέντρα. ‘Εως τότε οι ομάδες από την πλευρά θα τους θα τηρούν στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί έχει μεγάλη σημασία να φανεί ότι είμαστε συνεπείς σε όλα όσα δεσμευτήκαμε». 

Επόμενο σημαντικό ζήτημα για τις ομάδες αποτελεί η επισφράγιση του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, με τον πρόεδρο της Λίγκας να τονίζει επ’ αυτού:

«Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουμε ραντεβού με την ΕΡΤ, όπου θα δώσει το παρόν η συσταθείσα επιτροπή για το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρώ ότι θα πάμε σε συμφωνία. Στη συνέχεια θα υπάρξει συμβούλιο με όλες τις ομάδες».

Τέλος, όσον αφορά τις στοιχηματικές εταιρείες και την καταβολή χρημάτων στις ομάδες της SL2 ο κ. Λεουτσάκος υπογράμμισε: «Αυτό θα γίνει με το νέο έτος, όταν και θα περάσει η αντίστοιχη τροπολογία. Πιστεύω όμως ότι και εδώ θα πάνε όλα καλά και οι ομάδες θα μπορέσουν να λάβουν χρήματα και από τις στοιχηματικές εταιρείες».

spot_img

Hot Topics

Related Articles