Καραϊσκάκης Άρτας: Η ενημέρωση για την αδειοδότηση

0
152

Εννιά ομάδες της Super League 2 αδειοδοτήθηκαν τη Δευτέρα το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ στη διάρκεια της συνεδρίασης για τις άδειες στη δεύτερη κατηγορία και τη Football League.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας είναι μια από τις ομάδες της Super League 2 που πήρε τη άδεια από την ΕΠΟ και έκανε την ενημέρωση προς τους φιλάθλους του.

Η ανακοίνωση:

“ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών , οι οποίες κράτησαν αρκετούς μήνες , εκδικάστηκε ο φάκελος της ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ για την αδειοδότηση για τη χρονική περίοδο 2020-2021.

Ειδικότερα, την 12-10-2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 , συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης προκειμένου να κρίνει την αίτηση αδειοδότησης της Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ.
Τόσο λοιπόν ο νομικός σύμβουλος της Π.Α.Ε. και υπεύθυνος αδειοδότησης αυτής Νικολαΐδης Δημήτριος , όσο και ο λογιστής και Φοροτεχνικός της Π.Α.Ε. Κουτσοκώστα Νικόλαος κατάφεραν να αποκτήσουν την αδειοδότηση.
Κατόπιν τούτου, εξεδόθη η 29/12.10.2020 απόφαση, η οποία αποφάσιζε ότι δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την κρινόμενη αίτηση και ότι εκδίδει και χορηγεί στην ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ την ΑΔΕΙΑ για τη διοργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος Β’ εθνικής επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου SL2 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021..
Συγχαρητήρια Δημήτρη Συγχαρητήρια Νίκο”