ΕΠΟ: Ζητά συνάντηση από την Πολιτεία για την έναρξη Super League 2 – FL

Απασχόλησε την ΕΕ της ΕΠΟ η σέντρα στην Super League 2 μετά από παρέμβαση του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να οργανωθεί άμεσα συνάντηση των ποδοσφαιρικών φορέων (ΕΠΟ, SL1, SL2-FL) για να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί η έναρξη των δύο πρωταθλημάτων (SL2 – FL).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. αναφορικά με την ολιστική μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/ UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού. Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι “επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του”.

Η Ε.Ε. αποφάσισε:

– Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και  Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

– Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

spot_img

Hot Topics

Related Articles