Επιτέλους! Επιστροφή στις προπονήσεις από την Κυριακή για SL2 και Volley League!

Σημαντικό βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα για Super League 2 και Volley League!

Το υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι επιστρέφουν στις προπονήσεις οι αθλητές της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά και της πρώτης στο βόλεϊ από την Κυριακή. Έπειτα από αναμονή αρκετών μηνών.

Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε έπειτα από τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Πάντως, για το ολοκληρωτικό restart σε ό,τι αφορά τους επίσημους αγώνες πρέπει να υπάρξει υπομονή ακόμα, αφού δύσκολα θα σημειωθεί πριν το νέο έτος.

Η απόφαση
Επιτρέπεται από αύριο Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών, των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League 2) και στο πρωτάθλημα πετοσφαίρισης (Volley League).

Αυτή η προσθήκη στις αθλητικές δραστηριότητες που επιτρέπονταν ως τώρα, περιλαμβάνεται στην Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, που ισχύουν από αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Υπήρξε, νωρίτερα, θετική εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα