Ελευθεριάδης : «Η κόκκινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες» (vid)

Ο ΠΑΣ ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης μίλησε στην κάμερα της NOVA, υπογραμμίζοντας πως η κόκκινη κάρτα του Εραμούσπε άλλαξε τις ισορροπίες του ματς.

Αρχικά σχολίασε: «Θα ήθελα να πω κάτι για τους συναδέλφους μας της Super League 2, ότι είμαστε μαζί τους και θα δίνουμε τις μάχες μας για τα δικαιώματα τους».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Μπήκαμε καλά, ήμασταν πολύ διαβασμένοι και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε. Μετά την κόκκινη αλλάξαν οι ισορροπίες και από εκεί και πέρα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο απ’ το παιχνίδι αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη».

Για το ότι συμβαίνει συχνά να προηγούνται αλλά στο τέλος να μην παίρνουν τη νίκη: «Είναι κάτι που το κοιτάμε. Σήμερα είναι διαφορετικά γιατί δεχτήκαμε την κόκκινη στη συνέχεια πίεσε ο ΠΑΟΚ και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Το επίπεδο σε όλες τις ομάδες είναι πολύ καλό. Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν κι αυτοί. Δεν είναι ότι έχει μια κόπωση η ομάδα προς το τέλος, αυτό θα φαινόταν».

Για το μέλλον του ΠΑΣ στην κατηγορία: «Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη από τώρα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο, εμείς κοιτάμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό. Από εκεί και πέρα εύχομαι να μετουσιώνεται και σε νίκες αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

spot_img

Hot Topics

Related Articles