Δ.Σ ΟΑΚΑ : «Δεν είναι δική μας ευθύνη ο χλοοτάπητας» (pics)

Θέση για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ πήρε η διοίκηση του σταδίου που τόνισε ότι δεν αποτελεί ευθύνη η εικόνα του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

1. Στο πλαίσιο των Συμβάσεων παραχώρησης χρήσης που έχουν από έτη συνυπογραφεί μεταξύ του ΟΑΚΑ και των ΠΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ, την ευθύνη για τη σπορά, τη φροντίδα και την εν γένει κατάσταση του χλοοτάπητα φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι παραπάνω δύο ΠΑΕ.

2. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, άστοχες επιλογές έχουν οδηγήσει σε πολύμηνη και πρωτοφανή δυσφήμιση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού Σταδίου της χώρας, χωρίς η Διοίκηση και τα Στελέχη του ΟΑΚΑ να φέρουν την οποιαδήποτε ευθύνη.

3. Περαιτέρω, η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια τη σημαντική οικονομική ζημία του ΟΑΚΑ εξ’ αιτίας της ακύρωσης διεξαγωγής έκτακτων ή προγραμματισμένων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, όπως ο φετινός Τελικός Κυπέλλου καθώς και δύο, προς το παρόν, αγώνε του Εθνικού Συγκροτήματος Ανδρών.

4. Σημειώνεται ότι τα προβλήματα του αγωνιστικού χλοοτάπητα, εκτός του ότι προβάλλουν αρνητικά την κορυφαία Ολυμπιακή εγκατάσταση της χώρας, επισκιάζουν το επίπονο και εκτενές έργο, που το Υφυπουργείο Αθλητισμού μαζί με τη Διοίκηση και τα στελέχη του ΟΑΚΑ υλοποιούν για πρώτη φορά έπειτα από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

5. Το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, πριν ακόμη από τη διεξαγωγή χτες του αγώνα ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και συγκεκριμένα την αμέσως προηγούμενη ημέρα, διαβλέποντας τον όγκο και την έκταση του προβλήματος, είχε αποφασίσει ομόφωνα την επικοινωνία με τις ΠΑΕ ΠΑΟ και ΑΕΚ προκειμένου να ζητήσει την άμεση λήψη μέτρω ώστε να:

– Προστατευτεί η υγεία των αγωνιζομένων αθλητών

– Σταματήσει ο άδικος διασυρμός του ΟΑΚΑ, για πράξεις ή παραλήψεις τρίτων

– Αποκατασταθεί η οικονομική βλάβη που έχει προκαλέσει η μη αποδεκτή κατάσταση και να προληφθεί η συσσώρευση επιπλέον οικονομικής ζημίας.

Ξεκίνησε το «ξήλωμα» του τερέν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ (pics)

Ούτε μέρα δεν θέλησε να χαθεί η ΑΕΚ για την αλλαγή του τερέν στο ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες μετά τη σχετική εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη (και αφού οριστικοποιήθηκε ότι το ματς της Δευτέρας με τον Βόλο θα γίνει στη Ριζούπολη), ξεκίνησαν κιόλας οι εργασίες για αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Ως το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν αναμένεται να έχει «ξηλωθεί» εντελώς και στη συνέχεια θ’ αρχίσει η δουλειά για την διαμόρφωσή του από την αρχή, με στόχο να είναι έτοιμο στις αρχές Ιανουαρίου.

spot_img

Hot Topics

Related Articles