Δυσαρέσκεια στον ΠΣΑΠ για τη μετάθεση της Super League 2

Έντονη είναι η ενόχληση που υπάρχει στον κύκλο του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μετά την απόφαση να μετατεθεί η σέντρα στη Super League 2 και να πάει 1η Νοέμβρη.

Χωρίς να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση εκ μέρους του ΠΣΑΠ και σύμφωνα με τον sportfm.gr, παρατηρείται εκνευρισμός για το γεγονός ότι έχουν ήδη περάσει 216(!) μέρες από την τελευταία αγωνιστική, τη στιγμή που σε άλλες χώρες, οι χαμηλότερες κατηγορίες άλλων πρωταθλημάτων είναι σε εξέλιξη.

Μεταξύ άλλων σχολίασαν:

«Δυστυχώς η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 πήρε, ξανά, μετάθεση και παραμένει στην αβεβαιότητα 216 ημέρες μετά την 12η Μαρτίου που ανακοινώθηκε η αναστολή της διεξαγωγής του.

Η νέα αναβολή της σέντρας θα συμπιέσει το αγωνιστικό πρόγραμμα και για νιοστή φορά εκείνοι που καλούνται να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες είναι οι ποδοσφαιριστές. Προφανώς ουδείς ενδιαφέρεται για την κατάστασή τους.

Απλά να υπενθυμίσουμε πως στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών που προπορεύονται της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA η αντίστοιχη δεύτερη κατηγορία έχει αρχίσει από καιρό και η σύγκριση μόνο κατήφεια προκαλεί.

Μάλλον σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και αλλού δεν ξέρουν πώς να διοργανώνουν σωστά ένα πρωτάθλημα…».

spot_img

Hot Topics

Related Articles