Διακοφώτης: “Φλεβάρη ξεκινούν Γ’ Εθνική – τοπικά”

0
101

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, φιλοξενήθηκε στο Sportstonoto Radio και ανέφερε πως θα έχουμε από τον Φεβρουάριο ξανά σέντρα τόσο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, όσο και στα τοπικά.

Προσδιόρισε για τις  αρχές του Φεβρουαρίου την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και των Τοπικών σε όλη την Ελλάδα (όρισε και τον τρόπο που θα γίνουν αυτά τα πρωταθλήματα), άφησε ανοικτό το θέμα την νέα του υποψηφιότητα στις εκλογές στις 17 του Γενάρη στην ΕΠΟ (μάλλον δεν θα είναι, απ’ ότι καταλάβαμε), όπως και του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και βλέπει με καλό μάτι  να είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε για τον Σταύρο Ψαρόπουλο και για άλλα πολλά.

Επισήμανε συγκεκριμένα: «Φαντάζομαι ότι θα δοθεί το πράσινο φως για προπονήσεις το πρώτο δεκαήμερο του 2021 και οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, σχολίασε το πότε είναι πιθανό να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκε και στον Θόδωρο Ζαγοράκη, που το όνομά του ακούγεται «έντονα» τελευταία ότι κατεβαίνει υποψήφιος για νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.