Γ Εθνική: Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε λοιπόν σήμερα τους ορισμούς για την 1η αγωνιστική των ομίλων στη Γ’ Εθνική.

Το πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα αυτό το σαββατοκύριακο και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίζουν τα παιχνίδια.

Η Γ’ Εθνική κάνει σέντρα με ένα ματς το Σάββατο, το ΑΕ Πυλίου-ΑΠΕ Μικρασιατική. Ο όγκος των αγώνων θα γίνει την Κυριακή με ώρα έναρξης στις 16:00, ενώ παιχνίδι ορίστηκε και για τη Δευτέρα στις 15:00 με τον Αετό να αντιμετωπίζει το Κερατσίνι

Μετράμε αντίστροφα για την εκκίνηση στη Γ’ Εθνική που επιστρέφει για να γεμίσει τις Κυριακές μας έπειτα από ένα διάστημα απραξίας λόγω κορονοϊο

Αξίζει να σημειωθεί ότι εγκρίθηκε σήμερα η συμμετοχή των Πανιωνίου, Πλατανιά και Κέρκυρας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και αύριο αναμένεται να διενεργηθεί εκ νέου η κλήρωση στους ομίλους 5,6 και 10. Η σέντρα σε αυτούς τους ομίλους θα καθυστερήσει κατά μια εβδομάδα και θα γίνει στις 18/11.

Παράλληλα φέρεται να ετοιμάστηκε συμπληρωματική προκήρυξη στη Γ’ Εθνική, αναφορικά με τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων.

Όσον αφορά την κλήρωση στους τρεις ομίλους, η οποία θα οριστεί για την Παρασκευή (9/10) μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές στη Γ’ Εθνική ΕΔΩ

spot_img

Hot Topics

Related Articles