Γρηγορίου: «Η ΑΕΛ παλεύει» (video)

Στη μεγάλη σημασία της νίκης της ΑΕΛ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Την πρώτη της νίκη φέτος στη Super League πέτυχε η ΑΕΛ και ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε στην κάμερα της Nova πως το «διπλό» στα Γιάννινα δίνει τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ στους παίκτες.

«Νομίζω ότι μετά το μάθημα στο προηγούμενο παιχνίδι, είπαμε κάποια πράγματα για το πως πρέπει να λειτουργούμε όταν ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες. Μας προβληματίζει ότι δεχτήκαμε γκολ με υπεραριθμία. Αυτό που κρατάω είναι ότι αυτή η ομάδα παλεύει. Θα έπρεπε να έχουμε αρκετούς βαθμούς, αλλά από λάθη μας και ατυχία δεν τα έχουμε καταφέρει. Αυτή η νίκη θα δώσει στα παιδιά ψυχολογία να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά.

Για το αν οι «βυσσινί» παρουσιάζουν δυσκολία στο σκοράρισμα: «Δεν θα έλεγα ότι δεν τα πήγαινε καλά η επιθετική γραμμή. Αν ανατρέξουμε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Γενικά δημιουργούμε, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε όσες φορές θα θέλαμε. Δουλεύουμε για να είμαστε επιθετικοί και να παράγουμε φάσεις».

Για το αν βρίσκουν ρυθμό οι παίκτες του: «Μία νίκη εκτός έδρας είναι τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ για τα παιδιά. Ειδικά για αυτά τα παιδιά που έβλεπαν τους κόπους τους να μην καρποφορούν. Κρατάω όπως είπα ότι αυτή η ομάδα παλεύει».

Δείτε τις δηλώσεις , ΕΔΏ.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα