Γκαρσία: «Εμείς παίζουμε τελικούς, κάποιοι φιλικά»!

Ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία άφησε… αιχμές για ομάδες λέγοντας πως παίζουν φιλικά την στιγμή που η δική του ομάδα «παίζει τελικούς».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά στη κάμερα της Nova και που σίγουρα θα μας απασχολήσουν και τις επόμενες μέρες έχουν ως εξής:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλά παιδιά ήταν κουρασμένα σήμερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς…».

Για το rotation: «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν παίξει λίγο θέλουν χρόνο. Εγώ τους είπα ότι όλοι μπορούν να παίξουν και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία τους».about:blank

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν ήταν καλά, εγώ θέλω να δω όλα τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο και σημαντικό να έχουμε 25 παιδιά έτοιμα να παίξουν. Τώρα θέλουμε λίγη ξεκούραση και μετά να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ομόνοια που είναι τελικός και για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Δημοφιλοί

σχετικά άρθρα