Γιαννίκης: «Δεν μας έγινε μάθημα ολοκληρωτικά – Στόχος η νίκη, το καταφέραμε»

0
95

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στο γεγονός πως ο «Αγιαξ της Ηπείρου»… καρδιοχτύπησε σήμερα σε ένα ματς που προηγούνταν με 2-0.

«Δεν θα έλεγα ότι μας έγινε ολοκληρωτικά μάθημα, είχαμε πάλι θέματα στο παιχνίδι μας. Πιστεύω όμως ότι στόχος ήταν η νίκη, το καταφέραμε, προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι και στο 0-3. Λογικά μετά ο αντίπαλος μας πίεσε και λογικό είναι να βγάλει φάσεις. Αν βγάλουμε την τελευταία φάση (σ.σ. το έμμεσο φάουλ) θα έλεγα ότι τα πήγαμε εντάξει», είπε αρχικά ο Αργύρης Γιαννίκης στη NOVA.

Και μετά ο κόουτς της ομάδας ρωτήθηκε αν στην τελευταία φάση χτυπούσαν δυνατά οι καρδιές.«Ναι, και μετά θα λέγαμε για τον νόμο ότι αν χάνεις πολλές ευκαιρίες η μπάλα σε τιμωρεί. Εν τέλει ωραία η νίκη, μάς ευχαριστεί. Για τους παίκτες δεν είναι εύκολο να παίζουν Σάββατο-Τετάρτη, με την ένταση κιόλας που βγάζουμε στα παιχνίδια μας , αλλά πήραμε τη νίκη».

Για τις ευκαιρίες που χάθηκαν από τον ΠΑΣ και στο δεύτερο ημίχρονο σχολίασε πως «παραλίγο να γίνει πάλι η ζημιά. Αν δεν πετυχαίνεις το 0-3. Βάλαμε μυαλό μόνο επειδή πήραμε το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν γίνεται μέσα σε τρεις μέρες να σβήσουμε όλα τα λάθη, αλλά κάναμε ένα βήμα μπροστά, κάναμε πιο πολλές ευκαιρίες σήμερα, θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο άνετοι, είμαστε σε δρόμο εξέλιξης και συνεχίζουμε».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα της Ριζούπολης είπε ότι «το πάρα πολύ καλό α’ ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και μπορούσαμε κι άλλα πιο πριν και κρατάω ότι σε κάθε δυσκολία ξαναβρίσκουμε τον δρόμο μας».