ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ Ανατολής Ιωαννίνων: Διαθέσιμες οι κάρτες υποστήριξης

0
110

Διαθέσιμες είναι προς το φίλαθλο κοινό οι κάρτες υποστήριξης των κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ Ανατολής Ιωαννίνων, για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Είναι διαθέσιμες οι κάρτες υποστήριξης των κοριτσιών των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ Ανατολής Ιωαννίνων, για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, που απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από νεαρά κορίτσια της περιοχής της Ηπείρου, συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Λειτουργεί τη μοναδική ακαδημία κοριτσιών ποδοσφαίρου στην Ήπειρο προσφέροντας τη δυνατότητα στα νεαρά κορίτσια να αθληθούν στο άθλημα του ποδοσφαίρου και να κερδίσουν τα μέγιστα από τα οφέλη της κοινωνικοποίησης και της ομαδικότητας.

Με συμμετοχή στα πρωταθλήματα και στις αναπτυξιακές δράσεις της Ομοσπονδίας, με συμμετοχές στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ.ΗΠ., με τακτικές και οργανωμένες προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Ανατολής Ιωαννίνων, προσπαθεί να δώσει στα νεαρά κορίτσια τις καλύτερες δυνατότητες άθλησης και εξέλιξης.

Η υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της Ηπείρου στον αγώνα των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ είναι ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη.”