Αμυράς: Η «Ελληνικό Α.Ε.» προσφέρει στα Γιάννενα σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό από τα Ολυμπιακά Ακίνητα!

Συνάντηση εργασίας με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Ελληνικό Α.Ε., κα Νανά Σπυροπούλου, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Βαγγέλη Πέρπερα, πραγματοποίησε σήμερα  ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς, με θέμα την παροχή  σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από τις ολυμπιακές  εγκαταστάσεις προς τα αθλητικά κέντρα των Ιωάννινων.

Είχε προηγηθεί αυτοψία του βουλευτή, στις εγκαταστάσεις  του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας, Καλαθοσφαίρισης και Baseball, στην περιοχή του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, στο Ελληνικό, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη άρτιου υλικοτεχνικού εξοπλισμού μέρος του οποίου θα μπορούσε κάλλιστα να αξιοποιηθεί για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών αθλητικού χαρακτήρα στα Γιάννενα.

Η Πρόεδρος της «Ελληνικό Α.Ε.» υποδέχτηκε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόταση του βουλευτή Ιωαννίνων που έρχεται να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πυλώνες φωτισμού, κερκίδες θεατών, κερκίδες V.I.P., δημοσιογραφικά θεωρεία, επαγγελματικό εξοπλισμό φωτισμού, συστήματα ήχου, ηλεκτρονικές κονσόλες ελέγχου, πυροσβεστικό υλικό, καθώς και φορητούς θαλάμους πολλαπλών χρήσεων.

Ο βουλευτής θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως «την Πρόεδρο και τα στελέχη της Ελληνικό Α.Ε. για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας προς τα Γιάννενα που εκτός από πόλη των Τεχνών και των Γραμμάτων, είναι μια πόλη που αγαπά να αθλείται και θα δράξει κάθε δυνατή προσφερόμενη βοήθεια για να στηρίξει την ανάγκη των κατοίκων για υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις».

spot_img

Hot Topics

Related Articles