ΑΕΛ: «Θα γίνει κανονικά το παιχνίδι με τη Λαμία»

Δεν υπάρχει λόγος να μη διεξαχθεί το παιχνίδι με τη Λαμία την Τετάρτη (23/12) κατά την ΑΕΛ.

Κανονικά θεωρεί η ΑΕΛ ότι πρέπει να διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τη Λαμία, που έχει οριστεί για την Τετάρτη (23/12). Το ματς της Φθιώτιδας με τον Ατρόμητο την Κυριακή (20/12) αναβλήθηκε, λόγω εννέα θετικών κρουσμάτων στον κορονοϊό.

Όμως οι «βυσσινί» υποστηρίζουν ότι το προσεχές παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, καθώς αυτό προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διαβάζουμε από χθες, ότι δήθεν επειδή η ΠΑΕ Λαμία έχει 9 κρούσματα κορονοϊού, δεν θα γίνει το μεταξύ μας παιχνίδι την Τετάρτη 23/12/2020 στις 17:15 μμ.

Αυτοί που διέδωσαν αυτή την εντελώς ανακριβή είδηση είναι αγράμματοι.

Το μόνο παιχνίδι που δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί, ήταν αυτό με τον Ατρόμητο στην Αθήνα.

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα διεξαχθεί κανονικά και υποχρεωτικά δεν θα αγωνισθούν οι 9 παίκτες που δηλώθηκαν στις αρμόδιες αρχές ότι είναι μολυσμένοι με κορονοϊό.

Διαβάσαμε μία κωμικού περιεχομένου δήλωση του Δημάρχου Λαμίας, αλλά και μία ανακοίνωση της πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδος που θέτει όλη την ομάδα της Λαμίας σε καραντίνα και τους δίνουμε συγχαρητήρια για τον πατριωτισμό τους αλλά οι νόμοι και οι κανονισμοί άλλα προβλέπουν.

Άλλωστε υπάρχει το προηγούμενο με την ομάδα του Βόλου, όταν δηλώθηκαν 14 κρούσματα κορονοϊού, αλλά η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι αγωνίσθηκε κανονικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι η διοργανώτρια αρχή θα αποσαφηνίσει τα πάντα».

spot_img

Hot Topics

Related Articles